Altijd wat te doen
bij DjaDja

DjaDja - Evenementen

Bij loungebar DjaDja in Hamme komt alles bij elkaar om voor een unieke sfeer te zorgen. Dit betekent dat er naast de cocktails, mocktails en hapjes geregeld wat te doen is in onze cocktailbar. Dit kunnen heel uiteenlopende evenementen zijn die sporadisch worden georganiseerd voor onze gasten.

Aangepaste muziek

Wanneer u tijdens de week een glaasje komt drinken, voorzien wij meestal muziek met een loungetoets. Dit kan ook latino-muziek zijn waarbij u zich kan ontspannen en een leuke babbel kan doen met uw gasten of met de andere bezoekers. Op vrijdagmiddag wordt de muziek nog meer trendy of wordt deze aangepast afhankelijk van de aanwezigen.

Danscafé

Op vrijdag- en zaterdagavond toveren wij DjaDja om tot een danscafé waarbij de klanten zonder zorgen de nacht in kunnen dansen. De muziekkeuze hangt eveneens een beetje samen met de mensen die aanwezig zijn en waarop ze graag willen dansen. Samen met een cocktail of mocktail van de kaart vormen we de ideale bestemming tijdens de weekends.

Thema-avonden

Sporadisch, maar zeker niet ieder weekend, houden we een thema-avond. Dan schenken we onze gasten bijkomende animatie door bijvoorbeeld een karaoke, bingo, back to school of foute avond te organiseren. Op bepaalde avonden kan de muziek eveneens in een bepaald genre of thema worden gestoken zoals schlager of drum ’n bass.

Contact

Op zoek naar wat er te doen is in Hamme? Breng een bezoek aan DjaDja en mogelijk belandt u er in een bruisende thema-avond. Maar ook op andere momenten is er altijd swung in onze zaak om er even te blijven plakken.

Halloween Movie night
31/10/2019

Halloween Movie night

31 oktober vanaf 20u30. Horror - Hapjes - Drankjes & Speciale cocktails! Griezelen met The Blair Witch Project!
Inkom €5. Grote tent voorzien!

Lees meer
31/10/2019

4 Dagen Halloween weekend!

Met griezel en horror verwelkomen wij jullie graag bij DjaDja om samen halloween te overleven.

Lees meer
Girls night out
05/10/2019

Girls night out

Ladies night met Upperdare demo. Zat 5 okt vanaf 21u. Cocktails @ €7 for the ladies.
Kom langs met al je vriendinnen!

Lees meer