Smaakvolle mocktails
zonder alcohol

DjaDja - Mocktails

U amuseren, een avondje stappen en plezier maken met vrienden of familie kan zeker ook zonder alcohol. Wanneer u geen alcohol drinkt of BOB voor de avond bent, moet u niet aan de kant blijven staan met water. Drink onze lekkere mocktails die dezelfde uitstraling hebben als onze eigenbereide cocktails.

Voor iedereen

De mocktails, in Hamme met passie gemaakt bij DjaDja, zijn natuurlijk toegankelijk voor iedereen. Eens geen zin in alcohol of geen voorstander van alcohol, dan moet u niet onder doen met een kleurige mockail. Ook voor de jongeren is het een leuke drank want zo kunnen ze hetzelfde drinken als hun ouders.

Ruime keuze

Net als bij de cocktails vindt u op onze kaart een gevarieerde waaier aan mocktails. Ook zonder alcohol hebben wij voor u een DjaDja Cocktail. De ingrediënten van deze mocktail zijn Sprite, Gini, gember en suikersiroop. Bij de Jp’s Dream wordt de gin weggelaten maar deze wordt net als de andere mocktails op dezelfde wijze geserveerd als de cocktails.

Vers bereid

Bij DjaDja worden alle mocktails eveneens op het moment gemaakt dat u ze bestelt. Hierdoor proeft u alleen maar verse producten zoals de aardbeien, gember of limoensap. U zal het verschil snel opmerken. Combineer onze drankjes gerust met onze plankjes voor foodsharing want ook hiermee ervaart u de wereldse smaken.

Contact

Stap cocktailbar DjaDja binnen. Wij denken aan alle klanten met alcohol en alcoholvrije cocktails. Samen met onze diverse hapjes om te delen met uw gasten wordt het een zalig moment in de loungebar.