Foodsharing
is het begin van een geslaagde avond

DjaDja - Foodsharing

Wat maakt een avondje uit met cocktails en mocktails nog gezelliger? Heerlijke hapjes uiteraard. Bij loungebar DjaDja wordt die gezelligheid en het samenhorigheidsgevoel tussen vrienden en familie verder aangewakkerd door het principe van foodsharing. Proef samen met uw gezelschap smaken van over de hele wereld.

Hapjes delen

Bij foodsharing is het de bedoeling om de bestelde hapjes met elkaar te delen. Dit brengt een tof gevoel van samenhorigheid met zich mee. Jong en oud zorgen voor multiculturele momenten voor een onvergetelijke namiddag of avond.

Alle smaken op één plank

Wanneer u aan foodsharing gaat doen, zal u de smaken van alle continenten ervaren. DjaDja in Hamme staan wij bekend voor onze gepersonaliseerde houten planken die worden gevuld met heerlijke hapjes en tapas. Voor iedereen zijn smaak is er een hapje aanwezig. Uiteraard worden de vegetariërs niet vergeten. 

Specialiteiten

De kleine hapjes zijn makkelijk te bestellen via onze kaart terwijl u alles handig op één plank geserveerd krijgt. Mogen we alvast enkele specialiteiten aanraden? Tok tok van de chef zijn zacht gemarineerde kippenvleugels terwijl u met Samosa verrassende Afrikaanse deeggebakjes zal ontdekken. Andere aanraders zijn de nacho’s met passende sausen.

Contact

Altijd al eens het concept willen ontdekken van foodsharing? In Hamme zal u het met plezier ervaren bij cocktailbar DjaDja. Spreek af met uw vrienden en kom spontaan op bezoek of reserveer een tafel. U beleeft een zalige avond met wereldse smaken op uw plank en in uw glas.