Cocktails
die u in vakantiesfeer brengen

DjaDja - Cocktails

De mogelijkheden bij het samenstellen en het maken van cocktails zijn bijna onuitputtelijk. Bij DjaDja geven wij u graag zoveel mogelijk smaken mee. Daarom gaan wij verder dan de typische cocktails die u overal kan drinken. U komt naar Hamme om het echte vakantiegevoel te krijgen dat een cocktail u kan geven.

Eigen creaties

Het is onze specialiteit om eigen creaties te ontwikkelen voor uw cocktails. In Hamme kan u dus zeker verrast worden door de uiteenlopende smaken. Een populaire cocktail is de Jp’s Dream met gin, granaatappel, vers pompelmoessap, tijm en honing. Of ontdek de echte DjaDja Cocktail met wodka, gember en suikersiroop. Overloop ze allemaal op onze kaart.

Versheid, iedere dag

Om de smaken van cocktails volledig te benutten, moet er uiteraard met verse producten en ingrediënten worden gewerkt. Daarom gebruiken wij alleen maar vers fruit dat we zelf snijden. Bij ons ziet u geen op voorhand bereide cocktails. Iedere creatie wordt à la minute op uw vraag gemaakt.

De suggestie

Omdat we bij DjaDja willen blijven vernieuwen, pakken wij iedere vrijdag uit met een andere cocktail. Dit is de suggestie van de week die niet op de kaart staat. Natuurlijk ontvangen wij ook gasten die geen cocktails drinken. Zij krijgen een ruime keuze uit onze mocktails of andere dranken waar ze zin in hebben.

Contact

Breng een bezoek aan een echte cocktailbar en voel u meteen thuis bij DjaDja in Hamme. U maakt kennis met onze verrassende cocktails terwijl er iedere week nog nieuwe worden voorgesteld.